Tehnologie

1
Jul

Cât de utilă este o folie de sticlă pe ecranul telefonului

 

Mereu am fost adeptul aplicării de folie de sticlă pe ecranul telefonului mobil. De fapt când vine vorba de telefonul mobil, atât din punct de vedere estetic cât și al integrității acestuia sunt freak. Husă, folie, bumper, tot ce se poate pune pe un telefon pentru protecție. De când am trecut pe smartphone-uri și până azi am reușit să sparg fix 0 telefoane. Practic atât de multă grijă am de telefonul mobil.

Read more

25
Mar

Trendul în online marketing în 2016

 

Nu mai este niciun secret, toată lumea a observat că de câțiva ani aproape totul a început să migreze către online. Poate nu exclusiv online, dar prezența pe internet în 2016, îmi permit să o cataloghez drept un must-have. Sunt convins că ați auzit măcar o dată în viață vorba: “nu ești prezent pe net, nu exiști”. Trendul acesta de migrare către online a creat necesitatea promovării și comunicării business în mediul virtual, dând naștere departamentelor de online marketing.

Read more

26
Feb

Bătrânii anti tehnologie împiedică evoluția țării

 

Fix de asta suntem cu 100 de ani în urmă, din cauza babelor anti tehnologie. Mă rog, nu doar de asta, mai sunt și alți factori, dar bătrânii sunt o mare piedică în calea avântului tehnologic. Să nu mă înțelegeți greșit! Nu am nimic cu cei în vârstă. Și eu am bunici acasă care se chinuie să țină pasul cu tehnologia. Normal că nu prea le iese, dar atunci când e vorba de ceva tehnologie, ori nu se bagă, ori apelează la mine. Dar, hai să vă zic de ce am ajuns să scriu asta.

Read more

9
Jan

Sistem desktop configurat pe sfârșit de an. i7 baby

 

Am trecut pe desktop. De aproape 8 ani lucrez personal numai pe laptop. De ce? Mi s-a părut mai comod. Fără fire multe încâlcite în spate, fără mult spațiu ocupat pe birou, fără gălăgia unui cooler mare. Plus, avantajul oferit de mobilitate. Dar totuși, înainte de Black Friday, am hotarât că este momentul să trec pe un calculator desktop, pentru că mi s-au redus mult activitățile de “agent de vânzări”. Conexiunea la net pentru lucrul remote este mai mult decât suficientă, plus că utilajul actual îmi cam limita puțin viteza de lucru.

Read more