Skoda Octavia 3 facelift disponibilă din această iarnă

Producătorul mărcii cehesti, Skoda a anunțat că începând cu 2017, modelul de succes Octavia va beneficia de un facelift menit să îi ofere un aspect mai agresiv. Cea mai vizibilă modificare exterioară este legată de faruri care acum sunt duble și beneficiază de tehnologia LED.

Pe lângă restilizarea stopurilor care beneficiază și ele de tehnologia LED, la exterior nu mai putem observa modificări notabile. La interior noua Skoda Octavia este dotată cu un ecran touchscreen de 9.2 inch imprumutat de la SUV-ul Kodiaq.

Skoda Octavia facelift o mașină mai sigură

O mare parte din opțiunile disponibile până acum doar pe modelul Superb se pot regăsi și pe noua Skoda Octavia facelift. Printre acestea putem aminti de sistemul Rear Traffic Alert sau Blind Spot Detection.

Sub capotă modelul facelift vine echipat cu 5 motorizări TSI pe benzină și 4 variante TDI diesel. De asemeni versiunile premium pot fi dotate cu tracțiune integrală și cutie automată DSG.

Potrivit autoexpress.co.uk noua Skoda Octavia facelift va putea fi comandată la sfârșitul acestui an, livrările urmând să înceapă în Februarie 2017. Prețul aproximativ pentru noul model, 17.000 lire.

BUB car – Skoda Octavia 2

Când ne-am decis să achiziționăm BUB-car-ul ne doream o mașină fiabilă, relativ decentă la întreținere, pe care să ne putem baza oricând. O mașină de familie. Și acum după aproape 3 ani de la achiziție încă îmi vine să mă pup singur pentru decizia luată. Amândoi suntem extra-mega-giga mulțumiți de mașină.

Fix atunci în perioada aia, începuse să apară pe străzi modelul nou de Skoda Octavia 3. Recunosc, am bălit puțin la cum arăta, dar bugetul era deja alocat pentru modelul 2. Din punctul meu de vedere chiar și fără acest facelift, Skoda Octavia 3 este un model de mașină agresiv, dat de redesign-ul complet al grilei față și al farurilor, față de versiunea 2 care bate mai mult spre limo.

Totuși doar eu am impresia că noul facelift se apropie ca design frontal de Mercedes?

skoda-vs-mercedes

Ți-a plăcut? Dă-l mai departe.

Leave A Comment