Restaurant Asiatic – un concept interesant cu mâncare bună și foarte bună

Cum zilele din cursul săptămânii când suntem liberi sunt relativ rare, azi am hotărât să ne petrecem ziua în doi, la plimbare prin diverse locuri. Amândoi suntem fani ai bucătăriei asiatice și cum de la lansare a beneficiat de un mega boom în social media, am zis să mergem și să vedem cum este noul Restaurant Asiatic din Vitan. Am pus mâna pe telefon, am făcut rezervare și am plecat la drum să explorăm noi arome și gusturi.

Cum ajungi la Restaurant Asiatic

Știam că este vis-a-vis de Casa de Pensii, undeva pe lângă Mall Vitan. Necunoscând foarte bine zona, am luat adresa restaurantului de pe site-ul lor și am băgat-o pe GPS, Calea Vitan 11. Nu a fost o mișcare prea inspirată! GPS-ul m-a dus aproape fix în fața mall-ului, unde m-am învârtit vreo 10 minute până să îmi dau seama că e momentul să pun mâna pe telefon și să sun la restaurant pentru indicații de orientare.

Aici m-a dus GPS-ul.

map

În realitate Restaurantul Asiatic este aici.

map1

Diferența este puțin cam mare. Nu stiu cine greșește, dar la cât de mediatizat este acest restaurant în media, mă așteptam și la puțin tămbălau stradal legat de publicitate, poate un banner ceva. Nu cunosc eu prea bine zona, dar totuși sunt un potențial client, ajută-mă să ajung la tine. În fine, toată problema a fost rezolvată printr-un telefon.

Am reușit să localizăm restaurantul și a început nebunia găsirii unui loc de parcare. Da, în cazul în care ești cu mașina o să ai ceva bătaie de cap până găsești un loc de parcare. Restaurant Asiatic beneficiază de câteva locuri de parcare, puțin cam insuficiente având în vedere capacitatea, dar și apropierea de piața Vitan îngreunează găsirea unui loc unde să îți lași mașina.

Atmosfera la Restaurant Asiatic

La intrare am fost întâmpinați de un ospătar extrem de amabil. Acesta ne-a condus la masa rezervată pentru noi și ne-a explicat conceptul restaurantului. Am avut de ales între un meniu normal, la care puteam comanda ce preparat doream, sau all you can eat, mai pe înțelesul tuturor, un bufet la care mănânci ce vrei cât vrei. Știți voi, cum e la bulgari la all inclusive. Noi am ales să mergem pe all you can eat, un concept interesant și lăudabil pentru noi, sper să țină business-ul cât mai mult.

Atmosfera a fost una caldă și primitoare, de la începutul și până la sfârșitul prânzului nostru. Restaurantul este amenajat cu bun gust, spațios, cu muzică asiatică în surdină și personal foarte amabil. Am rămas plăcut surprinși că ospătarul se plimba printre mese să întrebe clienții dacă totul este ok și dacă se simt bine. La fel și la sfârșit când a debarasat masa ne-a întrebat dacă mâncarea a fost bună. O astfel de abordare friendly am mai întâlnit pe afară, prin cârciumile din Grecia și mă bucur să văd asta și la mine în țară.

Mâncarea la Restaurant Asiatic

Bună, bună și foarte bună. Cred că am spus tot! Felurile de mâncare bine diversificate, pe gustul oricui, bine gătite și foarte gustoase. Eu am ales să încerc orez curry, orez prăjit cu legume, pui în sos curry și vită marinată. Câte puțin din fiecare. Ea a ales să mănânce noodles, inele de calamar, crab prăjit și ceva pește. Cu riscul de a mă repeta o spun încă odată, mâncarea foarte bună.

Totuși mi-aș permite să fac o sugestie legată de prezentarea mâncării. Aceasta nu avea trecută decât denumirea ei, și aia aranjată aiurea. Practic dacă mâine revin nu știu ce am mâncat, de ingrediente nici nu mai zic, habar nu am ce conținea mâncarea. E păcat că din lipsa cunoașterii ingredientelor se poate arunca multă mâncare, de exemplu cum e nevastă-mea cu ardeiul gras.

A și încă ceva, puneți fraților măcar un indicativ al iuțelii. Știu că mâncarea asiatică este iute, câteodată foarte iute, dar ar fii ok să știu și eu cât de, măcar așa relativ. Am mâncat la ei o vită marinată demențială, dar meeegaaa iute. În rest toate bune, merită toți banii!

Prețuri la Restaurant Asiatic

Că tot am lăudat mâncarea acum este momentul să vorbim și de prețuri. După părerea mea, raportul calitate preț este mai mult decât convenabil. Mai jos aveți ceva prețuri să vă dați seama pe unde se situează. Trebuie să știți că meniurile all you can eat nu includ băuturile, care se comandă separat și au prețuri decente.

  • All you can eat prânz (11:00 – 16:00) – 29 lei
  • All you can eat cină (17:00 – 23:00) – 69 lei
  • 1 garnitură + 1 porție carne – 18 lei
  • 1 garnitură + 2 porții de carne – 24 lei
  • supă + garnitură – 16 lei

De reținut că se poate livra și acasă în intervalul 11:00 – 23:00 pentru o comandă minimă de 50 lei.

Rezumatul vizitei noastre la Restaurant Asiatic

+ mâncare multă, diversificată și bună

+ atmosferă cu stil

+ personal amabil

+ prețuri acceptabile

– greu de găsit loc de parcare în zonă

– prezentare feluri de mâncare

– lipsă desert

 

În concluzie ne-a plăcut foarte mult la Restaurant Asiatic, îl recomandăm și cu siguranță vom mai reveni!

foto

Ți-a plăcut? Dă-l mai departe.

Leave A Comment