Într-un final am reușit și noi să ajungem la Piscina Urbană. Ne chinuim de ceva timp să ne strângem toată gașca și sa mergem. Duminică s-au aliniat planetele și am mers pe seară să tragem o porție de relaxare la o baie în… bile 🙂

De mult pândeam locul de joacă de la Ikea

Am văzut de mult conceptul asta de piscină cu bile, afară. La noi singura soluție pentru a-ți potoli pofta de bile era spațiul de joacă de la Ikea. Din păcate a trecut de mult vremea când cei de acolo ne-ar primi într-un astfel de loc de joacă.  Asta până de curând, când a apărut Piscina Urbană în București, un loc de joacă cu muuulllttteee bile, special creat pentru adulți. Înainte să încep să vă povestesc cum a fost la Piscina Urbană, mi-am adus aminte ce a făcut doamna mea astă vară la hotel. La locul de joacă al copiilor!

Am fost astă vară un weekend la noi la mare, în Mamaia. Frumos, hotel proaspăt renovat, cameră cu balcon cu vedere spre mare, preț pe măsură, nah tot tacâmul. În fine, în recepția hotelului era un mega mare loc de joacă pentru copii, veșnic aglomerat și gălăgios, dar cu o mini piscină cu bile. S-a făcut sâmbătă seară, am ieșit la promenadă și să mâncăm. Frumos, elegant, 1 oră aranjat, machiat, pantaloni albi, tocuri, craci, cur, chestii, doar eram în Mamaia. Am mâncat, ne-am plimbat, s-a făcut 3 noaptea, mergeam spre somn. Intrăm în hotel, o liniște mai ceva ca la înmormântare. Locul de joacă, evident pustiu.

Ea: Bubuuu, psss, hey, e gol locul de joacă și are piscină cu bile.

Eu: Da, fato, dar e pentru copii, e mică piscina

Ea: Nu contează, eu sar!

El: Da dar… PUFF

Evident că nu am apucat să mai zic nimic că nevastă-mea a dat dracu și machiaj și pantaloni albi, tocuri, tot și a sărit în bile. Nu vă imaginați cum s-a auzit în holul hotelului, pe lângă faptul că au sărit bile până aproape de recepție. Și-a făcut damblaua, s-a ridicat, s-a scuturat și până să se dezmeticească cineva de la recepție să vadă ce se întâmplă noi eram deja în lift. În rest super ok weekendul la mare, revin la Piscina Urbană.

Cum este la Piscina Urbană

Ca și poziționare, Piscina Urbană, se află în buricul Bucureștiului, pe lângă Piața Unirii, pe strada Traian nr.42. Dacă nu știți bine zona, ar fi util să băgați adresa cu tot cu numar în Google Maps, vă duce fix acolo. Zic să băgați locația pe GPS pentru că nu au nici un semn sau banner la stradă și sunt într-o casă veche. Poți să treci lejer pe lângă ea și să o ignori.

Zona interioară este foarte bine structurată. Cum intri dai de o recepție foarte chic amenajată și de un personal foarte amabil și draguț. La parter cât și la etaj exista un lounge, unde poți aștepta liniștit la o cafea sau un ceai să îți vină rândul. Tot în aceste camere îți lași hainele și bunurile pe care crede-mă nu ai vrea să le pierzi în piscina cu bile.

Știam de acasă că piscina are 100.000 de bile. Da, ai citit bine, 100k bile albe. Încă de pe drum fiecare își făcea planul de abordare a bilelor. Personal mă așteptam când intru în piscină, bilele să îmi ajungă până la piept. Nu s-a întâmplat așa și bine a fost! E mai greu decât îți poți imagina să faci orice în acele bile, care by the way îmi îngropau doar picioarele. Comparativ, mi s-a părut mult mai greu decât mersul prin zăpadă mare.

În rest poți să faci absolut orice! Dar pe proprie răspundere, lucru anunțat încă de la intrare printr-un afiș măricel. Noi ne-am aruncat în cap, am sărit bombă, ne-am bătut cu bile, am înnotat, am făcut scuba-diving, am făcut tot ce ne-a tăiat capul. Nici nu am știut cât de repede a trecut o oră și întradevăr pleci mult mai relaxat acasă.

Ca și prețuri, zic eu că sunt acceptabile, cu siguranță nu mai mari decât orice terasă sau restaurant din centru. Dar merita! Noi cu siguranță o să îi mai vizităm pe cei de la Piscina Urbană.

  • 1 oră în bile – 30 lei/pers
  • cafea, espresso, foarte bună, cu lapte – 10 lei
  • cappuccino – 12 lei

După o oră la piscina cu bile, ni s-a făcut o foame de eram capabili să mâncăm orice. Din păcate nu am făcut cea mai bună alegere legată de restaurantul unde să mâncăm. Vă povestesc mâine cum am reușit să ne stricăm duminica din cauza mâncării.

 

Ți-a plăcut? Dă-l mai departe.

One Comment

    Leave A Comment