Noi doi

23
Nov

Dorel lovește din nou – piscină în living

 

De când mă știu mi-am dorit o piscină. De orice formă sau volum, nu contează, piscină să fie. Și aparent dorința mi-a fost îndeplinită de un om pe care l-am văzut prima dată în viață. Chiar dacă nu știa nici măcar cum mă cheamă, la nici 5 minute de când mi-a pășit în casă a reușit să îmi îndeplinească o dorință arzătoare. Să am și eu piscina mea!

Read more

16
Nov

Cele mai frumoase momente din viața unui om trebuie să poată fi retrăite iar și iar

 

De fiecare dată când se deschide subiectul de discuții „evenimente importante din viața unui om”, mintea îmi fuge instant la nuntă și botez. Iar asta cu siguranță pentru că este vorba despre momente pentru care unii oameni trăiesc și la care visează încă de când sunt copii. Astfel, sunt de părere că un astfel de eveniment cu o importanță foarte mare trebuie să poată fi retrăit oricând simțim nevoia.

Read more

27
Oct

Etapele achiziției unei locuințe – finalizarea tranzacției

 

După ce am vorbit de actele necesare pentru un credit imobiliar și cum e cu evaluarea imobilului, dacă totul este ok și ești în buget, următoarea etapă în achiziționarea unei locuințe este finalizarea tranzacției. Practic acesta este ultimul pas care trebuie să îl faci, ultimul drum la bancă și ultima întâlnire cu dezvoltatorul, cel puțin în teorie. Hai să vedem în ce constă asta.

Read more

25
Oct

A trecut ceva timp…

 

Chiar așa. A trecut ceva timp bun de când nu am mai apucat să scriu aici. Nici eu, nici EA. Nu că nu ne-am fi dorit să facem asta, dar pur și simplu fizic nu am mai avut timpul necesar să facem asta. Acest blog este un proiect de suflet și nu am vrut să forțăm lucrurile doar de dragul de a avea ceva conținut nou.

Read more

16
Jul

Am primit banii de la FGA în urma accidentului

 

DA! FGA mi-a făcut plata pentru accidentul de anul trecut. Știu, pare de domeniul fantasticului, aproape că nici mie nu mi-a venit să cred, dar s-a întâmplat. Acum între noi fie vorba aproape că îmi luasem gândul de la banii aia. Pentru că era implicată o instituție a statului și pentru că foarte multă birocrație. Toată lumea m-a asigurat că o să îmi recuperez banii de la FGA dar nimeni nu a putut să îmi spună când. Cea mai optimistă variantă a fost 1 an, iar cea mai pesimistă undeva spre 3 ani.

Read more