Dorel lovește din nou – piscină în living

De când mă știu mi-am dorit o piscină. De orice formă sau volum, nu contează, piscină să fie. Și aparent dorința mi-a fost îndeplinită de un om pe care l-am văzut prima dată în viață. Chiar dacă nu știa nici măcar cum mă cheamă, la nici 5 minute de când mi-a pășit în casă a reușit să îmi îndeplinească o dorință arzătoare. Să am și eu piscina mea!

Cred că de prea multă dorință am uitat să precizez că o vreau în exterior, așa că Aladin-ul meu îmbrăcat în salopetă de instalator mi-a făcut piscina în living. Ca să înțelegeți cât de grav a fost, dacă unii se dau cu salteaua în piscină, eu mă dădeam cu canapeaua în living, like a boss. Bine, nu a fost doar vina instalatorilor, a contribuit foarte mult și Dorel care a montat parchetul.

Cum s-a ajuns la situația asta? Mega simplu. Meseriașii Cârpacii care au montat parchetul laminat, au pus plinta cu dibluri de 8. 8 centimetrii în căcat, pentru o plintă care nu are mai mult de 300 grame. Se putea monta foarte simplu cu silicon sau bandă dublu-adeziv. Dar nu, s-au gândit ei cu vidul din cutia craniană că e mai ok să bage dibluri. În fine, nu asta a fost problema majoră.

piscina-in-living-1Beleaua maximă a fost că au dat găuri fix sub calorifere. Mă nene, 100 de găuri intenționate dacă aș da și nu aș avea norocul să dau în țevi. Ehh, pe când ei, din 4 găuri, 3 au fost în țevi.

Aladin în salopetă a venit și a dat drumu la apă să încarce instalația de încălzire. Apa tot intra în instalație și presiunea în centrala nu creștea. Vreo 5 minute am tot așteptat și nimic. După tot timpul ăsta a oprit apa și am început să căutăm să vedem unde este problema, să nu fi rămas vreun calorifer deschis. Când am ajuns în living m-am simțit ca Sf. Petru când mergea pe apă. Mă rog, eu mergeam pe parchetul care plutea în apă, dar senzația e similară.

piscina-in-living-2Ce a urmat aproape că nici nu vreau să îmi amintesc. Scos parchet, radiatoare și dezumidificator pe șapă care băltea de apă, alt parchet și altă curățenie generală. Acum mă bucur maxim că s-a terminat și că a supraviețuit canapeaua acestui incident.

Ți-a plăcut? Dă-l mai departe.

Leave A Comment