8
Dec

Unde se mănâncă bine în Sibiu – Crama Sibiul Vechi

 

Am rămas cu o mică datorie lăsată de nevastă-mea după ce v-a povestit de mica noastră excursie în Sibiu. Cum nu îmi place să rămân dator am zis să scriu acest articol legat de unde se mănâncă bine în Sibiu. Bine nu doar de gura ei îl scriu. Și noi am căutat pe Google unde să mâncăm și nu prea am găsit mare lucru așa că sper ca acest mic ghid să ajute alți turiști flămânzi în căutare de ceva bun.

Read more

2
Dec

Despre cum îți poți condimenta viața sexuală atunci când simți că începe să dispară pasiunea din cuplu

 

Deși nu ne place să recunoaștem acest lucru, la un moment dat, inevitabil, într-o relație încep să își facă apariția tot felul de probleme în ceea ce privește viața sexuală, probleme care dacă nu sunt rezolvate pot duce chiar la destrămarea relației. În acest articol nu încercăm să găsim un vinovat, deoarece vina este împărțită de cele mai multe ori – atât bărbatul, cât și femeia se pot confrunta cu probleme legate de dispariția poftei de a mai face sex.

Read more

1
Dec

Despre cum poți trata micoza piciorului apelând la soluții naturale și lipsite de reacții adverse

 

Cu toții am auzit măcar odată în viață de micoza piciorului, dacă nu de la cineva care o avea și se plângea de disconfortul produs atunci sigur de la o reclamă la televizor ori din online. Dar ce este mai exact această afecțiune? Ea este cunoscută în special sub numele de „picior de atlet”, iar asta pentru că tinde să își facă apariția în special în cazul sportivilor (lucru datorat folosirii unor încălțăminte ocluzive și a antrenamentelor intense).

Read more

30
Nov

Despre motivele pentru care este bine să folosim un mop cu aburi de calitate

 

Pentru foarte multe persoane este mai mult decât important ca locuința să fie una extrem de curată și complet igienizată, astfel încât să se poată relaxa complet atunci când vin acasă după o zi obositoare de muncă. Mulți reușesc acest lucru cu ușurință, în timp ce pentru alții este foarte greu să își mai facă timp și pentru curățenie.

Read more

2
Nov

Cât de mult merita achiziționare unui fier de călcat vertical?

 

Nu sunt foarte mulți cei care știu toate avantajele oferite de un fier de călcat vertical, majoritatea considerând că cel mai important aspect al acestuia este reprezentat de oferirea posibilității de a călca vertical. Da, așa este, dar pe lângă asta mai avem parte și de alte avantaje, deloc de neglijat. Nu știi exact la ce facem referire? O să afli citind în continuare acest articol.

Read more