3
Jul

Cum a fost la Street food by Chef Foa

 

Aseară am fost la evenimentul Street food by Chef Foa. După o zi lungă de muncă fizică, am zis că e cazul să ieșim din casă să ne relaxăm. Cum aflasem de ceva vreme de acest eveniment și dacă nu mă înșel fiind primul de genul în București sau poate chiar din țară, am zis că nu avem cum să îl ratăm. Acum nah, să fim serioși, cum să nu fie grașii prezenți la un astfel de eveniment, unde e mâncare, hop și ei 🙂 Ne așteptam ca Street food să fie un soi de food at night cum vedeam la TV la Bizarre Foods. Mă rog, varianta românească.

Read more

30
Jun

Elevii de azi, roboții de mâine

 

Roboți. Fix asta o să ajungă elevii din ziua de azi. Bine, majoritatea sunt deja, trebuie doar să se mai perfecționeze putin. Acesta este din păcate purul adevăr. Asta pentru că azi am citit peste tot pățania cu graficul de la proba de matematică. Vina nu este exclusiv a lor, e un întreg lanț trofic de acțiuni și decizii toxice. De la educația primită din partea părinților până la sictirul profesorilor plictisiți de generații și generații de elevi. Mai trist este că baza acestei piramide este chiar sistemul, învechit și putred. Care a fost de fapt problema?

Read more

17
May

Forza ZU, sâmbătă, 21 Mai în Piața Constituției

 

Anul acesta Forza ZU se promovează ca fiind cel mai mare concert din România în 2016. Nu știu cum sunteți voi dar eu când am aflat de evenimentul ăsta am devenit așa puțin nostalgic. Involuntar mi-am adus aminte de ale tinereții valuri când mergeam în Piața Constituției la festivalul berii. Și acum sunt faine evenimentele de genul ăsta, dar parcă nu mai e aceeași atmosferă.

Read more

13
May

Cum a fost la Spotlight 2016, Festivalul Internațional al Luminii

 

Anul 2015 a fost declarat Anul Internațional al Luminii de către Unesco și noi bucureștenii am avut noroc să se organizeze prin ARCUB prima ediție a festivalului Spotlight. Din păcate, anul trecut nu am reușit să ajungem, însă anul acesta, organizându-se a 2-a ediție a Festivalului Internațional al Luminii ne-am promis că nu o să îl mai ratăm, mai ales că accesul a fost gratuit. Pentru cei care fie nu locuiesc în București, fie nu au reușit să ajungă, m-am gândit să vă arăt puțin din ce a însemnat Spotlight 2016, Festivalul Internațional al Luminii.

Read more

7
May

Gumball 3000, ziua 1 în București

 

După cum vă spuneam și în articolul anterior despre Gumball 3000, ieri super-mașinile au ajuns la linia de finish, în Piața Constituției din București. Încă de joi ne-am asigurat că avem bateria full la aparatul foto și cardul de memorie gol. Ieri după job am plecat direct catre Piața Constituției în asteptarea concurenţilor de la Gumball 3000. Concurenţii erau aşteptaţi să ajungă la finish între orele 17 şi 22. Noi am ajuns la locaţie în jurul orei 18:00, unde deja erau foarte mulţi oameni adunaţi.

Read more