Cele mai frumoase momente din viața unui om trebuie să poată fi retrăite iar și iar

De fiecare dată când se deschide subiectul de discuții „evenimente importante din viața unui om”, mintea îmi fuge instant la nuntă și botez. Iar asta cu siguranță pentru că este vorba despre momente pentru care unii oameni trăiesc și la care visează încă de când sunt copii. Astfel, sunt de părere că un astfel de eveniment cu o importanță foarte mare trebuie să poată fi retrăit oricând simțim nevoia.

Iar dacă până acum nu prea aveam multe variante la dispoziție, ci trebuia să ne rezumăm la amintirile care se mai și uită oricât de plăcute ar fi ele, acum avem însă toată această tehnologie la îndemână dar și o mulțime de servicii care să ne fie aproape la un astfel de eveniment.

Să luăm drept exemplu și să ne închipuim că mâine are loc botezul copilului nostru. Există atât de multe emoții și bucurie totodată la un botez, încât reprezintă cu siguranță una dintre cele mai frumoase zile din viața unui om. Nu se uită ușor un botez, dar cu siguranță amintirea va rămâne mereu vie atunci când apelezi la un fotograf botez.

Da, știu că majoritatea dintre noi avem acum un telefon care să obțină poze chiar decente, pe care să le încărcăm pe Facebook sau pe Instagram pentru cât mai multe reacții, însă nu cred că putem face o comparație între o fotografie făcută cu telefonul mobil, și una realizată de un fotograf profesionist. Totodată mai știu că poți ruga un prieten să facă fotografii cu telefonul tău foarte performant, iar pozele vor fi ok, dar cu siguranță fotografiile făcute nu vor reuși să captureze întreaga emoție și fericire din atmosfera evenimentului.

Ceea ce nu conștientizează unele persoane e faptul că unii fotografi sunt mai mult decât simple persoane care au un aparat foto scump și performant. Cunosc personal mai mulți fotografi care investesc bani într-o mulțime de cursuri, care nu sunt tocmai ieftine, pentru a învăța cât mai multe lucruri despre cum se obține o fotografie uimitoare și care să transmită sentimente.

De aceea, dacă vei face o simplă comparație între o fotografie realizată de tine și una din portofoliul unui fotograf pentru botez, vei observa ușor diferența. Iar aceasta nu constă numai în calitatea fotografiei realizate cu aparatură de specialitate, ci în experiența fotografului, în creativitatea sa dar și în faptul că un fotograf bun va reuși să surprindă cadre uimitoare, și nu doar simple poze de la un botez.

De asemenea, atunci când vei urmări imaginile surprinse de un fotograf, vei vedea că faptul că te vei simți parte din imaginile respective. Iar asta e cel mai important la o fotografie, cred eu: să retrăiești iar și iar un moment de fiecare dată când te uiți la ea, nu doar să revezi anumite amintiri pe care le ai deja în cap.

Astfel, eu cred că în cazul unor evenimente de acest gen, cu o importanță și cu o valoare sentimentală de nedescris, trebuie să apelezi la cele mai bune servicii disponibile, indiferent că e vorba despre o nuntă, un botez sau altă zi aniversară.

Ți-a plăcut? Dă-l mai departe.

Leave A Comment