Calatorii

1
Dec

Sibiu my love

 

Cu toate că sunt născută și crescută în București recunosc că Sibiu e orașul meu de suflet. Iubesc sentimentul boem pe care îl oferă, iubesc oamenii veseli și binedispuși din Piața Mare. Aș putea să povestesc ore întregi însă nu vreau să plictisesc pe nimeni.

Read more

31
Mar

Cum ieși cu mașina din țară dacă nu este pe numele tău

 

Anul ăsta va trebui să ieșim cu mașina din țară și cum BUB-car nu este pe numele nostru, m-a izbit întrebarea ce acte îmi trebuie pentru asta. Și am început să mă documentez. Teoretic nu este chiar atât de complicat având în vedere că vom călătorii doar în țări europene. Vă spun și vouă ce acte trebuie să aveți la voi, în caz că vreți să ieșiți cu mașina din țară și nu sunteți voi proprietarii.

Read more

7
Mar

Obiective turistice de vizitat în Istanbul

 

Așa cum v-am promis, am revenit cu un articol legat de ce obiective turistice se pot vizita în Istanbul. Primul pe lista noastră și poate unul din cele mai reprezentative locuri de vizitat în Istanbul a fost Grand Bazaar.

Read more

5
Mar

Istanbul un oraș frumos dar o mare dezamăgire

 

Anul trecut  ne-am hotărât o mână de oameni, mai exact șase la număr, să plecăm în concediul binemeritat. Ca țară, am ales Turcia în care am făcut un mini-circuit de 2 zile în Istanbul, iar destinația finală a fost Kusadasi. Ne-am informat un pic despre Turcia și am aflat că se întinde pe două continente: Asia și Europa. Are o lungime de 1600 de kilometri, populație totală de 72 de milioane de locuitori. Doar orașul Istanbul are 11 milione de locuitori.

Read more